Daniela Crudu, Premianta din dosarul Prostituate de lux pentru VIP-uri?

Sportivi, politicieni, oameni de afaceri. Asta era clientela prostituatelor din reţeaua condusă de Andreea Marta. La dosar apare şi numele Danielei Crudu, dar nu în calitate de client sau martor, ci chiar de prostituată.
Potrivit unor surse citate de România TV, Crudu figurează pe lista neagră a anchetatorilor ca „prestatoare de servicii sexuale contra cost”.

„Premianta” este apelativul cu care ar fi fost alintată Cruduţa de către şefele reţelei de prostituate datorită frumuseţii sale şi a satisfacţiei exprimate de către clienţi.

Tocmai din acest motiv, spun sursele citate, Crudu ar fi făcut parte dintr-un grup de fete care aveau tarife foarte mari, de aproximativ 1.000 de euro/oră. Culmea e că, în acelaşi dosar de prostituţie, apare atât numele Danielei Crudu, cât şi cel al lui Ioan Neculaie, patronul FC Braşov.

Şi asta, în condiţiile în care, în ultimii ani, au tot apărut în presă fotografii cu Daniela care fie era adusă cu elicopterul la vila lui Neculaie, fie venea cu maşina personală la bossul din Braşov.

„Clienţii erau racolaţi de către membri grupării din mediul cu bani, care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari prin organizarea unor petreceri private, în special în străinătate şi în cluburi exclusiviste”, precizează Poliţia Română.

Crudu: «Nu ştiu pe nimeni din cei implicaţi în acest dosar»

Încolţită din toate părţile, după ce s-a speculat că ar fi făcut parte din reţeaua de prostituţie condusă de Andreea Marta, Daniela Crudu neagă cu vehemenţă zvonurile şi susţine că nu cunoaşte nicio persoană care a fost implicată în acest dosar.

„ Nu am nici o legătură cu acest scandal care văd că ţine primele pagini ale ziarelor. Nu îi cunosc pe acei oameni, nu i-am văzut în viaţa mea. Nu ştiu de ei decât din ziare. Nu am vorbit niciodată cu nici o persoană care este implicată în acest subiect. Nu m-a sunat nimeni să mă întrebe ceva”, a declarat Daniela.

Dan Capatos: «Cruduţa pleacă dacă a făcut prostituţie!»

Zilele Danielei Crudu la „Un Show Păcătos” par a fi numărate.

“Dacă se dovedeşte într-adevăr că Daniela e implicată în reţeaua de prostituţie, ea va pleca de la Un Show Păcătos! Eu i-am luat apărarea în scandalul cu Leo de la Strehaia, convins fiind că este neinovată. Am scăpat-o de şomaj. Sper să nu fie adevărat pentru că va avea probleme”, a declarat Dan Capatos. Sursa
Daniela-Crudu-1