DOSARUL „Asistentele păcătoase”. Şase proxenete au cătuşe. Ce făcea Daniela Crudu când au venit poliţiştii la uşa ei

Şase tinere au fost reţinute în dosarul de proxenetism care a zguduit lumea mondenă. Printre fetele audiate, care aveau fotografii în telefoanele proxenetelor pentru a fi arătate clienţilor de lux, sunt Daciela Crudu, Mădălina Pamfile şi Simona Traşcă. Cea mai afectată a fost Pamfile care a plâns înainte să ajungă la Secţia 19.

Şase fete, din cele opt acuzate de proxenetism în dosarul „Asistentele păcătoase”, instrumentat de Serviciul Investigaţii criminale al Secţiei 19 din Bucureşti şi pe procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, au fost reţinute. Una dintre proxenete este cercetată în stare de libertate , iar alta a fugit din în Dubai când a primit citaţia, susţin anchetatorii. Numele celor care au cătuşe la mâini aunt Diana Gureşoaie, Georgiana Constantin, Mirela Dumitru, Ramona Popescu, Diana Nicoras şi Lavinia Despina.

Ieri, ofiţerii Serviciului Investigaţii Criminale Sector 5 au audiat pe bandă rulantă 33 de tinere. 25 dintre ele au avut calitatea de martor, pentru că prostituţia nu se pedepseşte ci doar proxenetismul. Daniela Crudu a primit şi ea citaţie, în calitate de martor în dosarul de proxenetism. Cum nu s-a prezentat la ora stabilită de anchetatori pentru a fi audiată, asiatenta lui Capatos s-a trezit la uşă cu poliţiştii. Ea a povestit la Antena 1 cum au săltat-o de acasă.

“Am primit citaţia, dar am uitat de ea. Dormeam şi m-am trezit cu poliţia la uşă. I-am invitat în casă, le-am zis să se joace cu căţeii până cand mă spăl şi eu pe dinţi şi mă pregătesc să merg cu ei. Tata nu era acasă, era la o petrecere. Eram eu şi sora mea acasă. Am intrat printre primele fete şi am fost întrebată dacă ştiu anumite fete şi le-am spus ca le cunosc”, povestit Daniela Crudu. Sursa

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????