Smecherul cu elicopter poftea a doua oara la Cruduta!

CANCAN.ro va prezinta un fragment socant din stenogramele care atesta faptul ca unul dintre clientii fideli ai retelei de proxenetism coordonata de fetele de Dorobanti, un milionar din Brasov, si-o dorea pe Cruduta.. pentru a doua oara!

Din brigada de fete mondene care s-a prezentat ieri la audieri, la Sectia 19, in mega dosarul cu acuzatii de prostitutie si proxenetism in care au fost audiate peste 100 de persoane, a facut parte si Daniela Crudu.

La iesirea din sectia de politie, asistenta TV a declarat, cu zambetul pe buze, ca nu are nicio implicare in acest dosar. Inclusiv in cadrul emisiunii in care lucreaza, fosta iubita a lui Mihai Costea a mentionat, foarte relaxata, ca singurul lucru pe care anchetatorii ar fi intrebat-o a fost legat de relatiei de prietenie pe care o are cu fetele acuzate de proxenetism.Lucrurile stau insa altfel, in scris, iar in stenograme discutiile prezinta o alta realitate.

CANCAN.ro reda interceptarile dintre Lavinia Despina, retinuta pentru acuzatia de proxenetism, si unul dintre clienti, Ioan Neculaie, supranumit “milionarul cu elicopter de la Brasov” sau Casanova de Brasov. Subiectul: Daniela Crudu, la care Neculaie “poftea” pentru a doua oara. Sursa
Daniela_Crudu